Хіти тижня. Український боксер Тарас Шелестюк нокаутом здобув 19-ту перемогу в професійній кар'єрі (відео)

У ніч на неділю, 17 жовтня, в мексиканському Канкуні пройшов вечір боксу, в рамках якого непереможний українець Тарас Шелестюк (19 перемог, 11 з них — нокаутом) зустрічався з мексиканцем Рікардо Саласом (16 перемог, 11 з них — нокаутом, 3 поразки), зазначають Патріоти України.

Незважаючи на підтримку публіки місцевого спортсмена, наш співвітчизник домінував на ринзі протягом усього поєдинку й у 10-му раунді, обрушивши на суперника град ударів, змусив рефері зупинити поєдинок, оскільки Салас уже ледве стояв на ногах.

Додамо, що цей бій став для Шелестюка, який підписав контракт із промоутерською компанією Probellum, першим за майже два роки. Востаннє уродженець Макіївки, який проживає в Лос-Анджелесі, виходив у ринг у січні 2020-го, коли в американському Шрівпорті (штат Луїзіана) одноголосним рішенням суддів переміг аргентинця Луїса Альберто Верона.

Чекають трансферного вікна: На Зінченка "поклав око" один із європейських футбольних грандів

субота, 11 травень 2024, 6:38

27-річний український захисник англійського "Арсеналу" Олександр Зінченко може залишити лондонський клуб уже влітку. Про це повідомляє sport.ua з посиланням на власне джерело. За його інформацією, мюнхенська "Баварія" не відмовилися від ідеї придбання ...

Уряд змінив порядок бронювання від мобілізації на підприємствах: Що треба знати

субота, 11 травень 2024, 6:30

Кабінет міністрів вніс зміни в Порядок бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану. Згідно з документом, погодження списків військовозобов’язаних для бронювання передається від Генерального штабу Збройни...