Хіти тижня. Український екс-нардеп втік до Росії і отримав там громадянство РФ

За даними правоохоронців, Дмитро Святаш втік до Росії ще взимку цього року, через те, що його оголосили в розшук.

Колишній народний депутат України, власник корпорації «АІС» Дмитро Святаш перебрався в Росію, де вже отримав погодження на отримання російського громадянства. Про це повідомляє харківський сайт 057.ua, посилаючись на джерело в консульстві РФ в Харкові, передають Патріоти України.

Документи на громадянство також узгоджені його дружині і двом дітям. За інформацією видання, Святаш з сім'єю переїхав до Липецька на вулицю Гагаріна, 35-А.
За даними правоохоронців, екс-нардеп втік до Росії ще взимку цього року, через те, що його оголосили в розшук. Його дружина поїхала в РФ через Гоптівку в лютому цього року, а дітей відправили через Мінськ в кінці грудня. Від українського громадянства Святаші не відмовилися.
Нагадаємо, на початку жовтня 2019 року прокуратура Києва оголосила підозру Святашу в кримінальному провадженні щодо заволодіння 1,1 млрд гривень коштів «УкрСиббанку» на користь групи компаній «АІС» засновником якої він є. У листопаді 2019 року Святаша оголосили в розшук.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...