Хіти тижня. Український екс-нардеп втік до Росії і отримав там громадянство РФ

За даними правоохоронців, Дмитро Святаш втік до Росії ще взимку цього року, через те, що його оголосили в розшук.

Колишній народний депутат України, власник корпорації «АІС» Дмитро Святаш перебрався в Росію, де вже отримав погодження на отримання російського громадянства. Про це повідомляє харківський сайт 057.ua, посилаючись на джерело в консульстві РФ в Харкові, передають Патріоти України.

Документи на громадянство також узгоджені його дружині і двом дітям. За інформацією видання, Святаш з сім'єю переїхав до Липецька на вулицю Гагаріна, 35-А.
За даними правоохоронців, екс-нардеп втік до Росії ще взимку цього року, через те, що його оголосили в розшук. Його дружина поїхала в РФ через Гоптівку в лютому цього року, а дітей відправили через Мінськ в кінці грудня. Від українського громадянства Святаші не відмовилися.
Нагадаємо, на початку жовтня 2019 року прокуратура Києва оголосила підозру Святашу в кримінальному провадженні щодо заволодіння 1,1 млрд гривень коштів «УкрСиббанку» на користь групи компаній «АІС» засновником якої він є. У листопаді 2019 року Святаша оголосили в розшук.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...