Хіти тижня. "Український Ікар" вразив правоохоронців незвичним винаходом: У Словаччині схопили закарпатського контрабандиста на саморобному літальному апараті (фотофакт)

Літальний апарат виявили українські прикордонники, і повідомили словацьким колегам.

Поблизу словацького міста Собранце, за декілька кілометрів від українсько-словацького державного кордону, місцеві прикордонники виявили обладнаний для незаконного переміщення контрабандних товарів малий літальний апарат і затримали його пілота-українця, передають Патріоти України з посиланням на прес-служба ДПСУ.

"Керував літальним апаратом громадянин України, який і був затриманий", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що українські прикордонники під час патрулювання держкордону почули шум двигуна. Політ невідомого пристрою також зафіксували тепловізійні комплекси. Не маючи технічних можливостей перешкодити руху літального апарату, українські прикордонники розпочали пошуки місця зльоту і ймовірних пособників правопорушника. Також правоохоронці відразу повідомили про виявлений апарат словацьким колегам.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...