Хіти тижня. Український прикордонник, який образив бійців ЗСУ, зробив нову заяву

Шарун заявляє, що залишається патріотом України і просить вибачення у всіх захисників країни за те, що сталося.

Образивший бійців української армії прикордонник Ігор Шарун приніс вибачення ЗСУ за свій вчинок і попросив вибачення. Пост з вибаченнями він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі, назвавши власний вчинок необдуманим і ганебним, передають Патріоти України.

Він вважає, що його вчинок удвічі більш ганебний, оскільки в даний момент він проходить військову службу в рядах прикордонної служби країни. Шарун заявляє, що залишається патріотом України і просить вибачення у всіх захисників країни за те, що сталося. "Ще раз прошу вибачення у своїх побратимів і кожного, хто захищає нашу країну, за цю ситуацію. Слава Україні!" - заявив він.

Відзначимо, що заява прикордонника раніше спровокувала гучний скандал. Користувачі соціальних мереж підняли шум, на який відреагувало керівництво прикордонної служби та першим принесло вибачення бійцям української армії. Згодом користувачі змогли встановити ім'я, прізвище та місце служби прикордонника, який, злякавшись, видалив свою сторінку в соціальних мережах, на якій опублікував відео.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...