Хіти тижня. Українці влаштували криваві розбірки в аеропорту Барселони

На щастя, місцеві правоохоронці прибули вчасно, і учасники інциденту були затримані.​

Конфлікт двох українців, який ледь не призвів до трагічних наслідків, стався 21 серпня в аеропорту столиці Каталонії Барселони, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.zp.ua.

Повідомляється, що в ході сутички житель міста Запоріжжя напав на свого співвітчизника-дніпрянина, з яким у нього виник конфлікт, відразу, як тільки він забрав свій багаж після посадки в аеропорту.
Пізніше з'ясувалося, що зловмисник і потерпілий українець летіли одним рейсом із Запоріжжя до столиці Каталонії. Запорожець, за свідченням очевидців, сідав на борт літака тверезим, але в процесі польоту вживав алкоголь. Очевидно, градус напоїв був досить високим, так як чоловіка «потягнуло на пригоди», і він став скандалити, а пізніше і спровокував конфлікт з іншим пасажиром.
Після того як літак здійснив успішну посадку в аеропорту Барселони, чоловік будучи добре «напідпитку» отримав багаж і дістав звідти ніж, за допомогою якого він вирішив з'ясувати стосунки з співвітчизником з Дніпра.
Свідками того, що відбувається стали інші пасажири, які розповіли, що кров'ю потерпілого було залито всю підлогу аеропорту.

На щастя, місцеві правоохоронці прибули вчасно, і учасники інциденту були затримані.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...