Хіти тижня. "Укрзалізниця" чекає! Береза ​​потролив Лещенка через виступ його дружини в Росії показовим фото - дуже пікантний кадр

Колишній народний депутат Борислав Береза висміяв спробу члена наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка виправдати виступ своєї дружини Анастасії Топольського (Dj Nastia) на секс-вечірці в Москві. Політик опублікував кумедний кадр, в якому дівчина зображена в образі провідниці, передають Патріоти України.

Відповідний знімок Борислав опублікував на особистій сторінці в Facebook. Він також зазначив, що якщо дружина Лещенко, як той сам раніше заявляв, – це бренд України, то Мінкульт просто зобов'язаний виділити кошти на його підтримку. Крім того, він пожартував, що варто влаштувати її на на УЗ.

Відзначимо, що Анастасія відреагувала на публікацію народного депутата, розмістивши її також і у себе на сторінці в Facebook. Ось, що вона написала:

Раніше Лещенко прокоментував скандальну ситуацію і заявив, що буде захищати свою дружину від будь-яких нападок і не дозволить паплюжити її ім'я. Він зазначив, що поважає Анастасію за те, що "вона робить заради популяризації України у світі, і за те, що вона бренд України".

Сергій також додав, що виступ в Москві Топольської покликаний був "Підтримати людей, які є прямими жертвами режиму" президента Росії Володимира Путіна. За словами чиновника, його кохана "ущемляє культуру РФ і її представників".

Нагадаємо, Анастасія Топольська виступила на "секс-позитивній вечірці" в Росії 9 травня. Вона постала на заході в новому сценічному образі – SHEIS. На кадрах видно, що дівчина позувала у відвертому вбранні – латексному чорному комплекті, чокері, а також в головному уборі з ланцюгів та намиста.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...