Хіти тижня. Унікальну 20-гривневу купюру продають за 10 000 гривень: У чому секрет банкноти

В Україні на аукціоні продають 20-гривневу купюру 2018 року випуску за 10 000 гривень ($370). Особливість банкноти полягає в тому, що вона має унікальний номер, зазначають Патріоти України.

Купюра 6-річної давності збережена абсолютно в новому стані. Слідів користування на ній не помічено. На звороті купюри надруковано зображення будівлі Оперного театру, а праворуч від центрального елемента на задньому плані розміщено зображення скульптури, що символізує "Славу".

На передній стороні банкноти - портрет Івана Франка та напис "Двадцять гривень" темно-коричневого кольору та негативне зображення цифрового позначення номіналу "20". Дизайн лицьової сторони банкноти доповнюють інші елементи, виконані багатобарвною печаткою.Номер цієї 20-гривневої купюри абсолютно унікальний, оскільки містить шість нулів - 0000100. Ця купюра була введена в обіг 25 вересня 2018 року.

Продавець просить за цінні гроші із унікальним номером 10 000 гривень. Цю банкноту можна подарувати якомусь колекціонерові, і вже через 10-20 років купюра ще більше злетить у ціні і її можна буде вигідно перепродати.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...