Хіти тижня. Урок ПДР: На Дніпропетровщині автомобіліст жорстко провчив пішоходів-порушників, що кидались йому під колеса (відео)

Жінка перейшла жваву проїжджу частину в не тому місці, ледве не потрапивши під колеса зі своєю собакою. Її прикладу послідувало ще двоє таких самих безвідповідальних пішоходів.

Під Дніпром водій машини вирішив потренуватися в навичках рукопашного бою, перевіривши їх на жінці-пішоході, яка переходила дорогу в недозволеному для цього місці. Відповідне відео опубліковано в Facebook-спільноті "dtp.kiev.ua", передають Патріоти України.

На кадрах видно, як жінка намагається перейти жваву проїжджу частину не по пішохідному переходу. Судячи з відео, дається це жінці не без труднощів: кілька разів їй довелося зупинятися, пропускаючи транспорт, що поспішає.

У якийсь момент один з автомобілістів гальмує свій транспортний засіб, виходить з машини і твердим кроком прямує до жінки-пішохода, яка до цього часу вже перебралася на інший бік проїжджої частини. В якийсь момент водій з розмаху б'є кулаком їй по обличчю. Далі починається справжнє місиво з кулаків і облич учасників конфлікту.

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...