Хіти тижня. Усе дуже серйозно: По-звірячому побитий екс-тренер Усика і Кличка потрапив до лікарні з інсультом (фото)

Алі Башир під час нападу вдарився головою і незабаром переніс операцію.

Алі Башир із сестрою. Фото: Твіттер.

Колишній наставник легенд українського боксу Володимира Кличка і Олександра Усика - 68-річний американський фахівець Алі Башир, якого кілька днів тому серйозно побили перед боєм його підопічної в США, повторно потрапив до лікарні. У нього стався крововилив у мозок. Про це в Twitter повідомила сестра фахівця Сільвана (на фото з братом), передають Патріоти України.

Нагадаємо, що в минулі вихідні перед церемонією зважування своєї підопічної - хорватки Івани Хабазін і Кларисси Шилдс Башир вступив у перепалку з сестрою американки, а потім на нього напали і він був госпіталізований.

Пізніше з'ясувалося, що знаменитого фахівця вдарив брат Шилдс - Артіс Джекел Мак, затриманий поліцією по гарячих слідах. При цьому повідомляється, що Алі отримав пошкодження не від самого удару, а від падіння на бетонну підлогу. Тренер вдарився головою і незабаром переніс операцію.

«Молюся за успішне одужання Джеймса Алі Башира», - написав Олександр Усик в Instagram, супроводивши пост фото.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...