Хіти тижня. "Усе життя пронеслось перед очима!": Дівчина застрягла в сукні та епічно впала у ванну (відео)

Американка Менді поділилася зі своїми підписниками кумедним відео, на якому вона не змогла переодягнутися. Дівчина не вгадала з розміром сукні, тому їй довелося пережити паніку, падіння в ванну і розпрощатися з одягом назавжди. Кадрами блогерка поділилася на своїй сторінці у TikTok, яка нараховує 50 тисяч підписників, повідомляють Патріоти України.

Користувачам такий курйоз сподобався, тому відео набрало майже 18 млн переглядів і 3.3 млн лайків. Найсмішнішим їй здався момент, коли пес Менді неочікувано підійшов до ніг дівчини, а вона, злякавшись, впала в порожню ванну. Винуватець швидко втік, а тіктокерка залишилась потирати голову.

Пікантну зйомку вона влаштувала для свого хлопця, якого просила повернутися додому і вирізати її зі злощасної сукні. Проте згодом вирішила, що ситуація доволі кумедна, тому виклала відео на свою сторінку.

"Там не було блискавки. В якийсь момент усе життя пронеслось перед очима. Цілих 5 років пройшло з того моменту", – сказано в підписі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...