Хіти тижня. Усик "зчепився" з Селезньовим через українську мову: Перемогла "солов'їна" (відео)

Український ексфутболіст "Колоса" Євген Селезньов взяв участь в студії онлайн-сервісу Megogo перед матчем "Шахтаря" в Лізі Європи, і під час ефіру заговорив українською мовою, на що звернув увагу ведучий Володимир Кобельков.

У відповідь на репліку Кобелькова, Усик, який також був присутній в студії, заявив, що він перед ефіром запропонував Євгену говорити українською мовою.

"А Женя мені у відповідь: "І ти будеш?", а я йому "Звичайно, ми ж медійні люди, можливо, будемо працювати на телебаченні". До того ж вступив в дію мовний закон 16 січня, що потрібно в ефірі говорити українською", – сказав Усик.

В наступний момент боксер звернувся до футболіста з проханням "говорити, як зручно", на що той у відповідь жартома поцікавився, якою рукою його вдарить Усик, правої або лівою.

"Я безкоштовно людей не б'ю", – жартома відповів Усик, додавши похвалу на адресу Селезньова, що навіть коли можна перейти на російську, він намагається говорити державною мовою.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...