Хіти тижня. "Утонула в дер*ме": Мережу підірвало фото елітного відпочику російської топ-чиновниці

Російська чиновниця опублікувала у мережі Instagram селфі з відпочинку в азербайджанському санаторії, де вона приймала шоколадні ванни, і її звільнили, передають Патріоти України.

Коли губернатор Ульяновської області Сергій Морозов побачив в мережі фото свого радника по IT-сфері 55-річної Світлани Опенишевої,то доручив провести перевірку. Згодом голова регіону доручив звільнити чиновницю.

"Будь-яку нескромність будемо знешкоджувати. Багатолюдей може собі дозволити поїхати за кордон. Але коли я подивився на ці дивацтва пані Опенишевої, то прийняв рішення провести службову перевірку. Потрібно жити більш скромно. Коли говоримо про відкритість, це не означає показувати спідню білизну, а значить реагувати на проблеми. Я багатьом підписую дозвіл на відпустку за кордоном, але не можна так хизуватися своїм достатком. Моє рішення - провести службову перевірку і звільнити Опенишеву ", - заявив Морозов.

Під фото Опенишева залишила напис: "Багато шоколаду не буває". На даний момент пост видалили. Крім того, у мережі неймовірно бурхливо відреагували на пост чиновниці.

Користувачі висміяли процедури чиновниці та використали непристойні порівняння.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...