З архіву ПУ. "Утонула в дер*ме": Мережу підірвало фото елітного відпочику російської топ-чиновниці

Російська чиновниця опублікувала у мережі Instagram селфі з відпочинку в азербайджанському санаторії, де вона приймала шоколадні ванни, і її звільнили, передають Патріоти України 17 вересня 2019 року.

Коли губернатор Ульяновської області Сергій Морозов побачив в мережі фото свого радника по IT-сфері 55-річної Світлани Опенишевої,то доручив провести перевірку. Згодом голова регіону доручив звільнити чиновницю.

"Будь-яку нескромність будемо знешкоджувати. Багатолюдей може собі дозволити поїхати за кордон. Але коли я подивився на ці дивацтва пані Опенишевої, то прийняв рішення провести службову перевірку. Потрібно жити більш скромно. Коли говоримо про відкритість, це не означає показувати спідню білизну, а значить реагувати на проблеми. Я багатьом підписую дозвіл на відпустку за кордоном, але не можна так хизуватися своїм достатком. Моє рішення - провести службову перевірку і звільнити Опенишеву ", - заявив Морозов.

Під фото Опенишева залишила напис: "Багато шоколаду не буває". На даний момент пост видалили. Крім того, у мережі неймовірно бурхливо відреагували на пост чиновниці.

Користувачі висміяли процедури чиновниці та використали непристойні порівняння.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...