Хіти тижня. Ув'язнення з привілеями: Як Зайцева живе у СІЗО (фото)

Олена Зайцева, засуджена за велику ДТП в Харкові, поки що не етапована за місцем відбування покарання. Харків'янка з 2017 року міститься в СІЗО і залишиться там, поки в суді не розглянуть апеляцію на вирок.

Зайцева міститься в камері № 400 разом з ще трьома підслідними. Згідно з діючими нормами, сусідки по камері підбиралися з числа тих, що вперше потрапили в СІЗО. Фотографії умов в слідчому ізоляторі опублікувало агентство Крапка, передають Патріоти України.

сизо

Пляшки біля ліжку підтверджують, що питну воду в СІЗО доводиться купувати. Та, що тече з крана, для пиття непридатна. У камері є електрочайник. Що стосується харчування, то в СІЗО кажуть, що Зайцева відмовляється від тюремної їжі - бере тільки хліб і розраховує на передачі від рідних.

сизо

Для гігієни в камері передбачені умивальник, санвузол, душ, біде, тазики для прання речей. Два рази на тиждень підслідних призводять до загальної душову на поверсі.камераДля дозвілля в СІЗО є телевізор і книги. Бібліотекарі кажуть, що Зайцевій книги приносять батьки, а в місцевій бібліотеці її зацікавили класичні твори та жіночі романи. Зайцева брала бібліотечні збірки Дар'ї Донцової і любовну прозу - «Вовки Лозарга» Жюльєтт Бенцоні і роман «Незабудка» Елізабет Лоуелл.

У перебуваючих в СІЗО є можливість відвідувати церкву. Зайцеву часто помічали в храмі. Також Зайцева - часта гостя у психолога. Туди вона приходить не тільки на обов'язкові сеанси, але і періодично відвідує кабінет, щоб виговоритися.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...