Хіти тижня. "Узбагойтесь... '': Богдан відповів критикам його елітного відпочинку в Сен-Тропе і показав фото з автоматом

Глава Офісу президента України Андрій Богдан прокоментував свій відпочинок на весіллі в Сен-Тропе (Франція) під час святкування в Україні Дня Незалежності. Як написав на своїй сторінці в Facebook Богдан, він має право в вихідні дні відпочивати там, де вважає за потрібне, повідомляють Патріоти України.

"Порохоботіки узбагойтесь. У вільний від роботи час, куди хочу туди йду. Хочу на весілля в Сан-Тропе. Хочу на фронт в Піски. Принципово — не красти (але цього Вам не понять)", — прокоментував Богдан.

Також глава ОП поділився фотографіями від 26 серпня 2015 року з міста Піски. У публікації говорилося про доставку продуктів і військового екіпірування військовослужбовцям з 93 бригади. На окремих фотографіях Андрій Богдан позує з автоматом.


Відзначимо, відпочинок Богдана у Франції викликав величезний ажіотаж як у ЗМІ, так і серед користувачів Facebook. Святкування, за інформацією журналістів, проходило в чотирьох локаціях. "Пре-паті" молодята влаштували в пляжному ресторані La reserve a la plage.

"На торжество злетілися судді, в тому числі з Верховного суду, чиновники, весь "вищий світ" юридичного світу", – сказано в матеріалі, де і опубліковані кадри з відпочинку глави ОП.

Саме весілля пройшло в закладі Villa le Muriel blanc. Другий день весілля, який припав 24 серпня, святкували на яхті, оренда якої коштувала 200 тисяч євро. Потім Богдана бачили в ресторані L'Opera.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...