Хіти тижня. Уже не впізнати! Схудла Адель показала себе в купальнику, та замість захоплення посипалися образи - що пішло не так (фото)

Співачка Адель, чиє схуднення досі викликає у людей захоплення, показалася в мережі в яскравому купальнику з кольорами ямайського прапора. Свій пост вона присвятила Ноттінг-Хілльскому карнавалу в Лондоні, але замість захоплення посипалися образи, передають Патріоти України.

Карнавал, задуманий для об'єднання місцевої багатонаціональної громади та боротьби з расовими конфліктами, проводиться в районі Ноттінг-Хілл з 1966 року. Активна позиція Адель припала до душі її шанувальникам та навіть вихідцям з Ямайки. А от до волосся виконавиці, заплетеного в африканському стилі, з'явилися питання.

Примітно, що в цього року Ноттінг-Хілльскій карнавал через зрозумілі причини проходить в онлайн-режимі - його учасники з різних куточків світу публікують свої фотографії в тематичних нарядах. Відповідно, тематика карнавалу підказує нам, чому Адель обрала саме такий образ.

Але деяких користувачів збентежило волосся співачки - воно зібране в маленькі пучки та нагадує традиційні зачіски народів банту, що здалося людям "некоректним" у поєднанні із загальним образом Адель. За їх словами, носіям однієї культури не завжди можна використовувати елементи іншої. А запозичення традиційних стилів для розваги може бути образливим.

Під постом почалися дискусії. І якщо одні фоловери погодилися з озвученими зауваженнями, то інші навпаки заступилися за Адель. На їхню думку, в даному випадку запозичення елементів культури було цілком виправданим.

"Іноді афроамериканці починають обурюватися просто на порожньому місці, - зазначив у Twitter користувач з ніком Tunde. - Немає нічого поганого в тому, що Адель наділу верх від купальника з прапором Ямайки і зробила африканські вузлики банту на голові. Африканцям все подобається. Жителям Ямайки все подобається. Чому тоді обурюються афроамериканці?"

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...