Хіти тижня. В аеропорту Львова здійснив аварійну посадку літак YanAir (відео)

Літак виконував рейс за маршрутом Анталія – Львів на замовлення туроператора Join UP.

Літак Boeing 737-400 авіакомпанії YanAir здійснив аварійну посадку у міжнародному аеропорті "Львів" імені Данила Галицького. Інцидент трапився 18 травня о 14:45. Наразі відомо, що ніхто з пасажирів не постраждав, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення туроператора. Однак, внаслідок ситуації наступні рейси затримали.

Під час заходження на посадку у літаку спрацювала система подавання кисню до салону. Також була підозра розгерметизації салону, тому випали кисневі маски.

Також туроператор повідомив, що за фактом інциденту проводиться розслідування відповідними держаними органами. Детальна інформація буде оприлюднена вже після отримання результатів.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...