Хіти тижня. В Індії дівчинку з хоботом замість носа визнали втіленням на землі бога благополуччя і мудрості Ганеші (фото, відео)

Шестирічна дівчинка Лакшмі народилася з деформацією. Замість носа у неї на обличчі знаходиться довгастий хобот.

ФотоГанеша - бог благополуччя та мудрості в індуїзмі

Дівчинку з Індії, яка народилася з хоботом замість носа, визнали втіленням божества на землі. Про це повідомляє британське видання Daily Star, передають Патріоти України.

Шестирічна дівчинка Лакшмі народилася з деформацією. Замість носа у неї на обличчі знаходився довгастий хобот.

Фото: ASIA PRESS

Фото: hindustantimes


Фото: wishesh

За інформацією журналістів, після народження зовнішність дівчинки спочатку злякала людей, проте пізніше вони визнали її втіленням на землі бога благополуччя і мудрості Ганеші, який має обличчя слона.

Уточнюється, що зараз під час релігійних свят дівчинці дарують гроші і подарунки, а натомість просять у неї благословення.

В кінцевому підсумку Лакшмі зробили операцію з видалення хобота і тепер замість нього на її обличчі знаходиться два носа. Медики рекомендують батькам дівчинки почекати, поки вона виросте, а вже потім робити пластичні операції, які допоможуть виправити зовнішність.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...