Хіти тижня. "Вы наши братья, мы один народ": Учасник АТО привів у захват кремлівську пропаганд*нку скандалом на росТБ (відео)

Ексучасник АТО Олександр Мединський, який переметнувся на бік Росії, в ефірі РосТБ влаштував потворне шоу.

Українці обурені антиукраїнським демаршем Мединського, передають Патріоти України.
Колишній учасник АТО Мединський, який переметнувся на бік ворога і водить дружбу з терористами "Л/ДНР", взяв участь в пропагандистському ток-шоу "60 хвилин" Ольги Скабеєвої. Там він влаштував потворне шоу, підспівуючи Кремлю і російській пропаганді.
Так, він накинувся на "українського експерта" Вадима Трюхана за участь в шоу Скабеєвої. Він намагався представити появу українця в ефірі РосТБ як доказ неучасті Росії у війні на Донбасі. На цьому шанувальник "русского мира" не заспокоївся. Він змушував Трюхана цілувати землю "з українських котлів", які йому нібито передали кіборги.
"Целуй украинскую землю, целуй! Становись на колени перед украинским народом! Ты патриот?! А деньги на АТО ты платишь?!" - кричав істерично "ветеран".
У підсумку він повторив слова агресора Володимира Путіна про те, що українці і росіяни нібито - один народ. "Друзья, россияне, русские! Вы наши братья, мы один народ. Украина вам не враг, и мы с вами не воюем!" - кричав Мединський.
Він намагався звинуватити в розв'язанні війни на Донбасі українська влада, які назвав "партією війни".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...