Хіти тижня. В очікуванні великої "зради"? Сивохо з УПЦ МП і проросійськими музикантами влаштував марафон на каналі Медведчука

На каналі "112 Україна" УПЦ МП влаштувала телемарафон "Різдво. Люди замість війни. Діти Донбасу", в якому беруть участь радник секретаря РНБО Сергій Сивохо, лідер групи "Братья Карамазовы" Олег Карамазов і народний артист України Володимир Гришко, передають Патріоти України.

Героями сюжетів стали діти, які проживають на лінії зіткнення на Донбасі. Сивохо й Карамазов зустріли їх 6 січня на вокзалі, передає телеканал.

Зазначається, що діти "з благословення митрополита Онуфрія" відвідають Свято-Покровський Голосіївський монастир, центри розваг, театри, музеї, зустрінуться зі своїми ровесниками. Після чого разом із батьками поїдуть у Свято-Успенську Почаївську лавру в Тернопільській області.

"Ми впевнені, що ця добра справа має стати прикладом милосердя, доброго і людського, символом єдності українського народу, що так важливо сьогодні", – заявили Сивохо й Карамазов, яких назвали ініціаторами заходу.

Характерно, що ще в 2015 році Олег Карамазов називав Революцію Гідності 2014 року "божевільною", заявляв про те, що "Україна і Росія – одна велика країна", і втік через Євромайдан до Росії.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...