Хіти тижня. В Одесі 25-річний хлопець одним ударом убив незнайомця (фото, відео)

В Одесі 25-річний чоловік одним ударом убив 53-річного незнайомця, інформують Патріоти України.

Подія сталася кілька днів тому на просп. Небесної сотні. Чоловіки були нетверезі й випадково зіштовхнулися на вулиці. Між ними виник конфлікт і молодший ударив старшого кулаком по голові, повідомили сьогодні, 18 травня, у відділі комунікації обласної поліції.

"Постраждалий пішов додому, а наступного дня звернувся по допомогу до лікарів. Чоловіка госпіталізували, але за кілька днів від травми, якої дістав, він помер", - розповіли в поліції.

Підозрюваного встановили. Це житель Балти. За рішенням суду він перебуває під цілодобовим домашнім арештом, розповів заступник начальника Одеського районного управління поліції № 1 Едгар Папікян. За скоєне чоловіка можуть ув'язнити на 10 років.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...