Хіти тижня. В окупованому Донецьку за загадкових обставин помер російський командир "Востока" (фото)

1 серпня попрощався з життям один з керівників угруповання "Восток" на прізвисько Тугарин. Він - російський найманець.

Про смерть командира "Востоку" розповів в Twitter відомий блогер Necro Mancer, що відслідковує в мережі повідомлення про війну на Донбасі, передають Патріоти України.

Командир взводу 11-ї ОМСП терористичної "ДНР" ("Восток") на прізвисько Тугарин помер 1 серпня нинішнього року в Донецьку. Про це в мережі бідкаються терористи, запевняючи, що причиною став відрив тромбу.

Історія Тугарина вельми показова. Він навесні 2017 року загадково потрапив в дуже жорстке ДТП, в якому отримав страшні опіки і переломи. Після цього "народна республіка" відразу ж про нього забула. Виживати довелося за власний кошт, які випрошував в інтернеті. Тільки недавно терорист був виписаний з лікарні. Пересувався на інвалідному візку. Проживав командир "Востока" на орендованій квартирі з підопічним. Але не довго. Незабаром він помер.Тугарин - житель російського міста Кірова Михайло Пестриков. На Донбас він заявився в 2014 році і брав активну участь в окупації міст і сіл, воював проти ЗСУ.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...