Хіти тижня. В окупованому Луганську через коронавірус "померли" карети швидкої допомоги, - офіцер ЗСУ

Лікарів і водіїв швидкої масово госпіталізують з підтвердженим діагнозом "коронавірус".

У захопленому найманцями "ЛНР" Луганську вбивчий коронавірус з Китаю COVID-19 почав косити лікарів і водіїв швидкої допомоги. Новиною поділився в своєму каналі в Telegram офіцер української армії Анатолій Штефан (позивний Штірліц), передають Патріоти України.

За його словами, через це в Луганську більшість швидких стоять в автопарках. "Місцеві жителі почали в пабліках "дякувати" Росії за її порятунок і допомогу ...", - поділився військовослужбовець.

Раніше в "ЛНР" стверджували, що на підконтрольній бойовикам псевдореспубліки частині Луганської області знайшли 48 хворих коронавірусом. Пізніше з'явилася інформація, що на захопленій території є перша жертва хвороби.

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...