Хіти тижня. В окупованому Сімферополі сталася масова бійка між чеченцями і москвичами. Кремлю довелося реагувати

В тимчасово окупованому Росією Сімферополі сталася масова бійка між "панаєхавшимі" чеченцями і місцевими жителями, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

“Поліцейські” окупантів намагалися розбороняти конфліктуючих, проте коли, здавалося б, люди вже почали розходитися, один з чоловіків вдарив іншого в обличчя, в результаті чого останній впав і втратив свідомість.

У соціальних мережах стверджують, що конфлікт стався між приїжджими з Чечні і Москви. Одного з учасників російські “правоохоронці” затримали, проте його друзі намагалися перешкодити силовикам, заявивши, що потерпілий у бійці винен сам і перший завдав удару пляшкою шампанського.

Спікер президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що за непокору силовикам підлягають покаранню всі росіяни, незалежно від того, до якої етнічної групи вони належать.

За словами Пєскова, в Кремлі на даний момент немає спеціальної інформації з приводу інциденту в окупованому Криму, тому що президенту Росії не доповідають про “приватні події”.

При цьому спікер Путіна підкреслив, що якщо хтось погрожує російським силовикам, то ця людина повинна понести покарання відповідно до законів.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...