Хіти тижня. В останній момент закрив заплакане обличчя: Російський коп у прямому ефірі транслював своє самогубство (фото, відео)

У понеділок вночі, 5 серпня, в Уфі (Росія) в ДТП загинув 22-річний поліцейський Еміль Колмаков, а його смерть транслювалася в прямому ефірі в соціальній мережі Instagram, повідомляють Патріоти України.

Ролик опублікували в інтернеті в середу, 7 серпня. Там видно, що автомобіль, на якому пересувався поліцейський, влетів на повному ходу під задній бампер припаркованої вантажівки DAF. Водій фури, житель Татарстану, в момент зіткнення перебував в кабіні.

Судячи з кадрів, піти від зіткнення Еміль навіть не намагався. В останню секунду він лише закрив заплакане обличчя руками.

Версію самогубства офіційно не підтверджують в поліції. Справу розглядають з урахуванням того, що хлопець не впорався з керуванням транспорту.

Правоохоронці заявили, що передня частина машини в результаті аварії виявилася затиснута під фурою. Водій ВАЗ-2112 помер на місці до приїзду медиків.

Встановлено, що водієм ВАЗ-2112 є співробітник відділу поліції № 2 Управління МВС Росії по місту Уфі. Поліцейський був не на службі, в цивільному одязі і керував власним авто, яке оформлено на його бабусю.

Як відзначають в ufa1.ru , Еміль був родом з села Кармаскали, там же він офіційно прописаний, але жив в Уфі. У 2016 році він отримав диплом Башкирського економіко-правничого коледжу. Влаштувався на роботу в поліцію в жовтні 2018 року, а на посаду прийшов в лютому 2019 року. Права Еміль отримав менше трьох місяців тому, в травні цього року.

Платити треба за лайку на вулиці та вдома: Українців почали штрафуюти за матюки

субота, 20 квітень 2024, 10:47

В Україні щоденно суди виписують десятки протоколів зі штрафами за матюки в публічних місцях. Розмір штрафів становить до 85 грн, передають Патріоти України. Якщо ж, наприклад, використати нецензурну лайку стосовно членів родини навіть вдома, це також...

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...