Хіти тижня. "В "Сребреницу" собираются": У мережі показали величезну чергу жителів "ЛНР" в "фашистську" Україну

Кадри з "ЛНР" шокували не тільки українців, а й росіян.

Кілометрова піша черга на блокпосту "ЛНР" в Станиці Луганській з людей, які намагаються потрапити на неокуповану територію України, шокувала навіть росіян. Популярний Twitter-аккаунт hochu @ domoy оприлюднив два фото, які "підірвали" Інтернет, інформують Патріоти України.

На фото показана величезна піша черга на блокпосту "народної республіки". Тисячі людей чекають, щоб пройти на підконтрольну ЗСУ територію України. Бойовики "ЛНР" спеціально уповільнюють проходження цивільними лінії розмежування, через що люди простоюють в таких чергах по півдня, а то і більше.

Жителі "народної республіки" масово скаржаться на свавілля бойовиків. Вони зазначають, що проходження через блокпост ЗСУ займає від сили 15 хвилин, та й умови там набагато краще. Фото прокоментував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан. Він зазначив, що вони демонструють всю брехню Кремля і російської пропаганди про "громадянську війну" в Україні. "Очередь в "фашистскую" Украину, где всех "пытают" и "издеваются"... Пенсии, холодильник и набитое пузо побеждают зомбоящик", - написав він.

Помітив фото і російський Telegram-канал "Протести в світі". "Очередь на расстрел. Направляется из Луганска в украинскую Станицу Луганскую. Декабрь 2019. Путин говорит, что будет "Сребреница". Не забудем не простим))" - іронізує блогер.


Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...