Хіти тижня. "В этот ужас больше не вернусь": Зірка російської естради 90-х зробила гучну заяву

Наталі Ветлицькій зараз 53 роки, і, як зізналася артистка, в Іспанії вона знайшла спокій і тишу.

Наталя Ветлицька. Фото: соцмережі.

Співачка Наталя Ветлицька в буквальному сенсі гриміла в 90-х, її пісні займали перші рядки топових чартів. Артистка багато гастролювала і була "на розрив" у журналістів. Однак в кінці 90-х співачка вирішила кардинально змінити життя і виїхала разом з маленькою дочкою за кордон. Про її долю нічого не було відомо довгі роки. Коли через деякий час Ветлицька відвідала РФ, вона твердо вирішила більше ніколи не повертатися в цю країну, передають Патріоти України.

Зараз співачка і її дочка живуть в Іспанії, де артистка купила будинок. З творчістю зірка покінчила, за чутками, вона займається реставрацією будівель і декором. Ветлицькою зараз 53 роки, і як зізналася нещодавно артистка, в Іспанії вона знайшла спокій і тишу. Те, чого не було в Росії.

Зараз співачка і її дочка живуть в Іспанії, де артистка купила будинок. З творчістю зірка покінчила, за чутками, вона займається реставрацією будівель і декором. Ветлицькій зараз 53 роки, і як зізналася нещодавно артистка, в Іспанії вона знайшла спокій і тишу. Те, чого не було в Росії.

"Перемены разительные, впечатление феерическое — назад в номенклатурное прошлое, только очень жирное, фривольное и невероятно дорогостоящее. В обычных районах и госучреждениях разруха и нищета, как и 30 лет назад, ничего не поменялось. И это в Москве, а не в какой-нибудь провинции", - написала співачка.


ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...