Хіти тижня. "В Турции дешевле, жлобы": Українці розповіли про сумні реалії відпочинку в Кирилівці (відео)

Популярний Азовський курорт Кирилівка,узбережжя якого раніше атакували морські блохи, неприємно шокує туристів захмарними цінами на харчування, передають Патріоти України.

Як розповідають відпочивальники, на турбазах, розташованих на популярній Федотовій косі, нормальні столові знайти неможливо. На відстані такі є, але за суп, пюре, котлету і шматок риби в їдальні потрібно заплатити 180 гривень. Не важко підрахувати, у скільки обійдеться харчування сім'ї з такими цінами.

Додамо, недавно ціни на елітне житло і "сараї" на одній з баз відпочинку Федотової коси в Кирилівці перевірив блогер. Знаходиться вона на першій береговій лінії недалеко від Степка.

Цього року розбіг цін вражає від 100 грн за ліжко в стандарті до 7 000 за люкси на елітних базах відпочинку. На відео, яке було знято на базі відпочинку на Федотовій косі, показані три категорії житла - люкс, напівлюкс і стандарт. Розбіг цін від 120 до 400 грн. з людини. Потрібно відзначити, що пропоновані умови цілком пристойні.

У коментарях під відео люди пишуть, що в Туреччині дешевше: "За такі гроші? У Туреччині дешевше. А це просто обригай Кирилівка... фу-фу", "Розкіш не те слово - за таке барахло такі бабки, я краще в гарний готель у Туреччину на все включено поїду!", "Жадібність і дурість доморощених бізнесменів і корупціонерів не знає кордонів. Туреччина за ті ж гроші в рази краще".

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...