Хіти тижня. В Україні розблокували заборонені російські сайти: Провайдери заявляють про дотримання законодавства

Кілька українських провайдерів одночасно відкрили доступ до заборонених російських ресурсів "ВКонтакте", "Яндекс" і ряду пропагандистських ЗМІ.

В Україні раптово відкрився доступ до таких заборонених російських ресурсів, як соціальна мережа "ВКонтакте" і пошуковий сервіс Yandex, передають Патріоти України.

Повідомляється, що як мінімум відразу три інтернет-провайдера - "Воля", Dream line і "Домонет" - відкрили доступ деяким користувачам до забороненої соціальної мережі "ВКонтакте".Крім того, у відкритому доступі з'явилися сайт пропагандистських ресурсів РІА "Новости", "ТАСС", "НТВ", а також "Русская весна".У своє виправдання в службі підтримки "Воля" і Dream line журналістам заявили, що виконують українське законодавство, а ситуація з блокуванням нібито не змінювалася. Також провайдери пообіцяли з'ясувати причину доступу інтернет-користувачів до раніше заборонених ресурсів.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...