Хіти тижня. В Україні зареєстровано добовий рекорд смертей від коронавірусу

За останню добу була зафіксована найбільша смертність з початку пандемії в Україні – 19 осіб. При цьому протягом останнього тижня в Україні середньодобова кількість загиблих від COVID-19 коливалася від 6 до 13 осіб, зазначають Патріоти України.

З початку березня найбільше українців загинуло в Івано-Франківській області – 49 осіб. У Чернівецькій області, де зареєстровано найбільше інфікованих, загинуло 33 людини. У Києві від COVID-19 померли 23 пацієнти, у Київській області -13 осіб.

У Львові та Львівській області – 13 осіб, на Закарпатті – 7 осіб, у Рівненській області – 11 пацієнтів, на Волині – 6 осіб. У Тернопільській області – 12 пацієнтів, у Хмельницькій – 5 пацієнтів.

У Житомирській області – 8 осіб, у Вінницькій та Одеській областях – по 3 пацієнти. У Чернігівській області – 4 людини, у Сумській – 4 людини, у Черкаській – 8 пацієнтів, у Кіровоградській – 17 осіб, у Миколаївській області – 2 особи, у Херсоні – 1 пацієнт.

У Полтавській області COVID-19 забрав життя 3 людей, у Харківській – 4 осіб, у Дніпропетровській – 2 осіб, у Запорізькій області померло 5 пацієнтів. У Донецькій області загинув 1 чоловік, у Луганській – 3 людини.

За даними медиків, найчастіше українці з COVID-19 гинуть від супутніх захворювань, таких як діабет, хвороби серця і гіпертонія, а також хвороби органів дихання.

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...