Хіти тижня. В Україну йде різке похолодання і дощі: Синоптики назвали точну дату

Погода в Україні продовжує дарувати жителям країни аномальне тепло в середині грудня. У деяких регіонах температура підвищилася до +16 градусів, без дощів, тепло до +6 навіть у нічний час. Але незабаром ситуація знову зміниться, про що свідчать дані Наталки Діденко і Українського гідрометцентру, передають Патріоти України.

За прогнозом Діденко вже 19 грудня, почне холоднішати. На Півдні і Заході все ще буде достатньо тепло - від +8 до +13, а на решті території країни "посвіжішає" до +5... +9. Опади у День Святого Миколая не передбачаються, але буде вітряно, особливо на Сході, де задуватиме поривчастий до сильного північно-східний вітер.

У Києві, 19 грудня, також знизиться температура. Вдень від +6 до +7, без опадів. У п'ятницю, 20 грудня, похолоднішає ще на 2-4 градуси, а 21 грудня знову потеплішає.

Синоптики Укргідрометцентру згодні з прогнозом Діденко, крім того, вони повідомили, коли в країну прийде мокра і похмура погода.

П'ятниця 20 грудня стане найхолоднішою на поточному тижні. На Сході, в Центрі та на Півночі від +2 до +5, вночі прийдуть заморозки до -2, на Півдні та Заході від +5 до +9, у нічний час +2... +4, у Криму до +11 (вночі +4... +6).

У суботу, 21 грудня, температура знову підвищиться, але рекордного тепла не буде. Крім того, на південному сході та місцями в Центрі буде накрапувати дощ. А ось в неділю, 22 грудня, похмура погода з дрібними дощами накриє вже всю країну.

Це не ноу-хау? Що означає перегляд обмежень певних прав людини в Україні

вівторок, 30 квітень 2024, 14:58

Україна надіслала в Раду Європи лист про тимчасовий частковий відступ від Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ЄКПЛ) практично відразу після введення воєнного стану у 2022 році. Так роблять усі країни, які ведуть війну, передають Патрі...

Військовий облік українців за кордоном: Як оновити дані в ТЦК і що треба знати

вівторок, 30 квітень 2024, 14:52

Військовозобов'язані громадяни України, які перебувають за кордоном, повинні оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. У законі про мобілізацію №10449, який Верховна Рада 11 квітня ухвалила у цілому, а президент Володимир Зеленський підпи...