Хіти тижня. В Україну повернеться сильне похолодання: Синоптик назвала точну дату

З початку нового тижня, 1-2 грудня, в Україну повернеться похолодання. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, 28 листопада в східних областях кількість опадів зменшиться, в той же час невеликі дощі прийдуть на Захід країни з Європи.

На решті території країни - без опадів. Температура повітря вдень у більшості регіонів становитиме +3 +7 градусів, на Заході і Півдні +6 +12 градусів. Вночі прогнозується невеликий мороз в північних областях - до -3 градусів.

"У п`ятницю, 29 листопада, в Україні побільшає вологи, дощі пройдуть практично повсюди, включно з Києвом, подбайте про взуття, парасолі та краще залиште автомобіль на стоянці, бо дощ у п`ятницю - це гарантовані мега-затори на дорогах", - також попередила Діденко.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...