Хіти тижня. В Україну увірвуться сильні морози: Синоптики назвали дату (прогноз по містах)

Погода в Україні в найближчі дні принесе аномально теплу температуру в деякі області, але вже у лютому ситуація може кардинально змінитися. Про це свідчать дані синоптиків Українського гідрометцентру і Gismeteo, передають Патріоти України.

Так, вже 15 та 16 січня, судячи з карт Укргідрометцентру, температура повітря становитиме від +3 до +6, а на Заході від +5 до +9, при цьому вночі температура буде опускатися нижче нуля.

На Водохреща традиційно похолодає - вдень близько нуля, вночі - мінус. Опади з 15 по 19 січня малоймовірні.

Похолодання з двозначними нічними морозами, судячи за прогнозом ресурсу Gismeteo, прийде в країну в перших числах лютого. І якщо на Півдні воно буде незначних, то на інших територіях може досягати -12... -15 градусів. Але такий стрибок буде короткочасним, за ним настане потепління.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...