Хіти тижня. В усьому винен "Лексус": В Італії затримали українського екс-нардепа-регіонала

Після затримання поліцією Італії Володимира Пехова очікує екстрадиція в Україну з подальшим обранням запобіжного заходу. Йому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Володимир Пехов

У неділю, 2 червня, поліцією Італії був затриманий колишній народний депутат України від Партії Регіонів Володимир Пехов. Затримання відбулося під час проходження прикордонного контролю за спроби в'їзду, передають Патріоти України з посиланням на Страна.

Як відомо, Пехов був оголошений у всеукраїнський розшук Нацполіцією України у зв'язку з обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 289 КК України "Незаконне заволодіння транспортним засобом". Так, нардеп заволодів автомобілем Lexus LX 570, який належав підприємству ТОВ "Сейм Інвест", на підставі чого йому було повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Погорів на "Лексусі": в Італії затримали розшукуваного екс-регіонала

Однак 14 квітня 2019 року Пехов сховався від поліції. У травні 2019-го його оголосили в міжнародний розшук.

Після затримання поліцією Італії Володимира Пехова очікує екстрадиція в Україну з подальшим обранням запобіжного заходу. Йому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...