Хіти тижня. В усьому винен Сталін: В Італії далекобійник з України отримав "на горіхи" від колеги з Білорусі (відео)

Напередодні інциденту вони вживали алкогольні напої і спілкувалися, в тому числі, і на політичні теми.

В Італії далекобійник з Білорусі сильно побив свого колегу з України через політичну суперечку, посилену великою кількістю алкоголю - українець потрапив до лікарні з серйозними травмами голови, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє видання Il Cittadino, обидва далекобійника - родом з України. Їх автомобілі знаходилися на стоянці Esso на Via Emilia, де водії чекали закінчення режиму обмеження поїздок важких вантажівок на час свят.

Напередодні інциденту вони вживали алкогольні напої і спілкувалися, в тому числі, і на політичні теми. А на наступний день дискусія стала жорсткіше - 59-річний білорус вдарив 47-річного українця по голові залізним прутом. Видання з посиланням на свідків їх проведення часу уточнює, що сперечальники багато говорили про політику своїх країн і про Йосипа Сталіна. Правда, хто яку позицію відстоював, залишилося невідомим. Також повідомляється, що громадянин Білорусі поки що відмовляється давати свідчення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...