Хіти тижня. В Ужгороді китаєць "здався" медикам через коронавірус

Хлопець прилетів літаком із Китаю з пересадками в Дубаї і Києві.

В обласну інфекційну лікарню в Ужгороді звернувся громадянин Китаю, який добровільно погодився на карантин через можливе зараження коронавірусом COVID-19. Про це на брифінгу в четвер, 13 лютого, повідомив директор медустанови Михайло Поляк, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Громадянин Китаю, який напередодні звернувся в обласну інфекційну лікарню в Ужгороді, повністю здоровий і навіть не потребував додаткових аналізів після первинного обстеження. Він перебуває в боксі на карантині, попередньо на термін 14 днів. Якщо ВООЗ днями затвердить 24-денний карантин, то карантин для цього громадянина в обласній інфекційній лікарні продовжать", – сказав Поляк.

За його словами, хлопець прилетів літаком із Китаю з пересадками в Дубаї і Києві. Головний лікар обласної інфекційної лікарні також звернув увагу закарпатців, які були в Китаї останнім часом, щоб вони були свідомими і зверталися до медиків для обстеження.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...