Хіти тижня. "Вам дать калькулятор?": Українець поставив на місце пропагандиста Путіна у прямому ефірі

Український експерт Максим Ялі зганьбив російського пропагандиста Андрія Норкіна, який намагався його підколоти, але сам не зміг зробити елементарний підрахунок подумки, передають Патріоти України.

Це трапилося в ефірі програми "Місце зустрічі" на телеканалі НТВ, фрагментом якої Ялі поділився на своїй сторінці у Facebook. У студії велася розмова про нібито масштабні фінансові втрати українських фермерів через блокаду тимчасово анексованого Криму.

Посилаючись на дані ексміністра економіки України Віктора Суслова, Норкін запевняв, що збитки України через відмову постачати продукцію на захоплений росіянами півострів склали $600 мільйонів.

Однак Ялі назвав ці слова маніпуляцією, зазначивши, що Суслов сам визнав, що після окупації Криму фермери переорієнтувалися на інші ринки. Тому некоректно виводити суму в $600 млн, виходячи з даних 2014 року і множачи їх на п'ять. "Якщо $600 млн за п'ять років, то виходить $120 млн на рік втратили нібито фермери", – пояснив українець.

Однак Норкін вирішив присікатися до його слів і спробувати підколоти. "$600 млн за п'ять років – $120 млн? Навіть Буратіно рахував інакше!" – озвучив їдкий дотеп путінський пропагандист.

Українець зі свого боку присоромив росіянина за нездатність порахувати подумки і яскраво вгамував його. "Ну, давайте я вам розкладу по поличках. $600 млн ділимо на п'ять. Скільки буде? $120 млн. У вас інші дані? Ви ще рахуєте, я так розумію? Калькулятор вам дати на телефоні?" – підколов Ялі Норкіна.

Ведучий зрозумів, що зганьбився, і лише нервово відповів: "Ви думаєте, я не визнаю свої помилки, якщо я їх припускаюся?". Опублікований фрагмент, який підтверджує безграмотність і некомпетентність рупора Кремля, Ялі супроводив колючим коментарем на його адресу. "Той випадок, коли Норкін вирішив, як завжди, "пожартувати" у своєму стилі, але сам "сів у калюжу", – написав експерт.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...