Хіти тижня. Вам сподобається: Комаровський розповів про "противірусні препарати", які повинні бути в кожній "аптечці"

Лікарі вже заявляли, що в Україні немає противірусних препаратів, які мають доведену ефективність проти коронавірусу.

Вино і коньяк - це єдині противірусні препарати, які повинні бути в кожній "аптечці". Про це у своєму відеоблозі розповів відомий лікар Євген Комаровський, відповідаючи на запитання, які противірусні препарати потрібно мати про запас, передають Патріоти України.

"З противірусних ("препаратів") у нормального дорослого чоловіка або жінки повинно бути червоне вино. Точно не завадить, якщо випити з коханою людиною 150-200 грам перед сном. Коньяк - не більш ніж 50 грам. Якщо самопочуття задовільне і нормальна температура", - зазначив лікар.

Комаровський уточнив, що при вживанні вина і коньяку важливий сам процес і настрій. "Я рекомендую вживати ці напої саме так. Інших противірусних (препаратів - ред.) я вам тримати не рекомендую", - підкреслив він.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...