Хіти тижня. "Ваші смерті не були марними": Соколова виступила з потужною промовою після загибелі воїнів на Донбасі (відео)

Журналістка висловила подяку загиблим Героям і тим, котрі продовжують захищати незалежність України на сході.

Яніна Соколова. Фото: скріншот з відео.

Українська журналістка Яніна Соколова вшанувала пам'ять загиблих добровольців Яни Червоної і Олександра Мілютіна сильною промовою. У ній, крім усього, вона залишила і послання російським окупантам, які вбивають українців. Свій меседж Соколова озвучила під час онлайн-зустрічі з фанами на YouTube, передають Патріоти України.

"Ця нескінченна клята війна, яка забирає наших громадян! І ці окупанти, які просто вже дістали тим, що не можуть залишити нашу країну в спокої! Від*біться, будь ласка, від нас! Скільки вже можна це терпіти?!" — емоційно сказала журналістка.

Крім того, Соколова висловила подяку загиблим Героям і тим, котрі продовжують захищати незалежність України на сході. "Я хочу, щоб ви запам'ятали ці імена — Яна Червона і Олександр Мілютін. 54 механізована бригада. Вчора ми їх втратили. Друзі, я просто хочу схилити голову і висловити величезне захоплення вами. На небі ви зараз дивитеся і відчуваєте, я впевнена, що весь український народ з вами", — зворушливо сказала вона.

"Я обіцяю, що ваші смерті не були марними. Ми зробимо все можливе для того, щоб повернути Крим, окуповані території Донбасу. Щоб наша країна знову стала великою. І те, чому ви присвятили своє життя і віддали життя, мало сенс. Дякую вам за те, що ви захищаєте нас!" — додала Соколова.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...