Хіти тижня. Вбили і зв'язали тіла: З'явилися фото і прізвища підозрюваних у жорстокому вбивстві двох дівчат у Києві

Стали відомі імена підозрюваних в жорстокому вбивстві двох дівчат, трупи яких знайшли зв'язаними в шафі. Про це повідомляє "Інформатор", передають Патріоти України.

Поліція оголосила в розшук чоловіка і жінку. Обидва підозрюваних покинули місця свого проживання. У розшук за скоєння особливо тяжкого злочину оголошені:

  • Ксьондзик Сергій Дмитрович 25.05.1985 року народження
  • Бершацька Єлизавета Василівна 28.08.2000 року народження

Виявилося, що підозрюваний Ксьондзик Сергій Дмитрович раніше був судимий за скоєння грабежу з насильством, яке не є небезпечним для життя і здоров'я потерпілих.

У день зникнення дівчат - 2 січня 2020 року - підозрюваний змінив номер в ФОП. Також в травні 2018 року Ксьондзик судився з дружиною з приводу розлучення. Його дружина звернулася до суду, оскільки він відмовляв їй в розлученні. Вона заявляла, що фактичні шлюбні відносини між ними припинилися, спільного господарства вони не ведуть. Позов жінки суд задовольнив.

На 6 лютого 2020 року в нього призначено засідання в Шевченківському районному суді міста Львова щодо позбавлення батьківських прав (номер справи: 466/159/19).

У підозрюваного також були борги по кредитній картці. 20 березня 2019 року Ковельський міськрайонний суд Волинської області задовольнив позов ПриватБанку і встановив стягнення з Ксьондзика заборгованості в розмірі 62233 грн, а також 1762 грн судових витрат.

У 2018 році він притягувався до адміністративної відповідальності за водіння в нетверезому вигляді.

З Facebook-сторінки другої підозрюваної - Бершацької Єлизавети Василівни - зрозуміло, що вона проживає в селі Липняжка (Кіровоградська область).

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...