Хіти тижня. "Вбивча краса": Футболістка Мілана роздяглася на полі, святкуючи фейєричний гол у ворота Інтера (відео)

На рахунку Джачінті 16 голів у сезоні Серії А і вона посідає друге місце у списку найкращих бомбардирів чемпіонату.

Футболістка Мілана Валентіна Джачінті забила чотири м’ячі у ворота Інтера у матчі 17 туру жіночої Серії А та відсвяткувала один з голів, знявши із себе ігрову майку, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У міланському дербі першими відкрили рахунок футболістки Інтера, але «россонері» ще у першому таймі завдяки хет-трику Джачінті впевнено повели в рахунку, а сама нападниця відсвяткувала третій гол, знявши футболку.

За таке святкування арбітр матчу показав футболістці жовту картку.У другій половині зустрічі Джачінті забила четвертий гол та принесла Мілану перемогу з рахунком 4:1.

На рахунку Джачінті 16 голів у сезоні Серії А і вона посідає друге місце у списку найкращих бомбардирів чемпіонату.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...