Хіти тижня. Вбивство американської ученої на Криті. Жахливі подробиці справи

Поліція каже про колоті рани, а місцеві ЗМІ стверджують, що жінці відрізали вухо.

Після тижня розшуків тіло американської вченої Сьюзан Ітон знайшли в бункері часів Другої світової на грецькому острові Крит. 59-річна біологиня зникла безвісти 2 липня, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Жінка народилася в Каліфорнії, але жила разом з чоловіком і дітьми у Німеччині. Вона була співробітницею всесвітньо відомого Інституту фізики імені Макса Планка. До Греції вона поїхала на конференцію, а 2 липня мала відвідати один з наукових заходів. На нього вона так і не з'явилася.

Спочатку її сім'я вважала, що Ітон могла загинути під час звичної для неї пробіжки, а згодом оголосила про винагороду за інформацію про її місце перебування.

"Через складну місцевість та сильну спеку ми вважаємо, що найбільш імовірним є те, що Сюзанна перегрілася і шукала тінь або впала", - йшлося у повідомленні сім'ї у фейсбуці.

Втім моторошні нові подробиці змінюють уявлення про смерть Сьюзан Ітон.

Її тіло 8 липня виявили двоє місцевих, коли досліджували бункер часів Другої світової. Він є складною системою штучних печер, що використовувалися нацистами під час окупації Криту. Тіло Ітон знайшли приблизно за 60 метрів від входу у печеру, прикрите тканиною. Дістатись до цього місця досить важко – вхід перекритий гілками дерев.

У середу поліція повідомила, що Ітон померла від задушення. На її тілі виявили легкі колоті рани, але їх не вважають причиною смерті. Поліція припускає, що тіло жінки скинули до печери, оскільки воно лежало долілиць і було захованим.

11 липня поліцейський сказав CNN, що ніколи не бачив подібного випадку за чотири роки роботи на посаді начальника поліції.
Як пише DailyMail із посиланням на повідомлення грецьких ЗМІ, людина або люди, які принесли Ітон до печери мали добре знати мережу тунелів. Окрім цього, вони пишуть що вбивця задушив жінку, затуливши їй рот та ніс. Також стверджується, що Сьюзан знайшли із відрізаним вухом.
Смерть Ітон нажахала місцевих жителів – всі думали, що виною всьому нещасний випадок. Окрім цього, Крит відомий як один з найбезпечніших грецьких островів, незважаючи на його розміри і велику кількість туристів.

Наразі поліція не назвала й не затримала жодного підозрюваного й не розповіла про версії події.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...