Хіти тижня. Вбивство чи самогубство? Головна "світська левиця" Москви знайдена мертвою (фото)

Останнім часом Ірина переживала непростий період. Нібито вона перебувала на стадії розлучення з бізнесменом Борисом Шафіровим і не могла змиритися з розставанням.

У Ружейному провулку у Москві прямо на асфальті був знайдений труп жінки з розбитою головою. Пізніше з'ясувалося, що нещасна - Ірина Шафірова, яка часто з'являлася в світських колах столиці.

Тіло 46-річної Ірини Шафірової знайшли з розтрощеною головою прямо на асфальті в центрі столиці. На місці злочину працюють екстрені служби. Представники правоохоронних органів з'ясовують обставини загибелі нещасної, а також розглядають питання про порушення кримінальної справи.
«Очевидці у вівторок близько 13:00 виявили тіло жінки з серйозними ушкодженнями, деякі його частини відірвані. За попередніми даними, смерть загиблої наступила в результаті падіння з великої висоти», - ділиться джерело в органах.
Кажуть, що останнім часом Ірина переживала непростий період. Нібито вона перебувала на стадії розлучення з бізнесменом Борисом Шафіровим і не могла змиритися з розставанням. Жінка була завсідником світських заходів, спілкувалася з багатьма відомими дамами, в тому числі колишньою дружиною режисера Резо Гігінешвілі - Надією Оболенцевою. Їх спільні знімки можна знайти на сайтах глянцевих видань.

Судячи з кадрів в соцмережах покійної, у неї залишилося троє дітей. Підписники нещасної вже висловлюють родині слова скорботи у зв'язку з непоправною втратою. «Наші співчуття близьким»; «Я в шоці... Як страшно жити в цьому світі. Яка красива жінка... Співчуття рідним. Царство Небесне"; «Співчуваю рідним і близьким. Жахлива трагедія!», - пишуть користувачі.


"Через великий вклад у розвиток": Федерація боксу України привітала з днем народження замовника вбивства активістки Гандзюк

понеділок, 29 квітень 2024, 21:02

Федерація боксу України (ФБУ) привітала з днем народження колишнього віцепрезидента боксерської організації Владислава Мангера, засудженого за вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. Як повідомляє "Чемпіон", ФБУ привітала Мангера у своєму офі...

Помстився, але іншій жінці: У Запоріжжі вбивця зробив фатальну помилку (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 20:53

У Запоріжжі чоловік 15 років готував план помсти, але, здійснивши його, так і не дізнався, що припустився жахливої помилки. Так, 21 січня 2024 року у Запоріжжі чоловік застрелив жінку, а потім, побачивши наряд поліції, застрелився сам. Коли слідчі поча...