Хіти тижня. Вбивство Шеремета: У Авакова розповіли про причини нічного обшуку у Антіна Мухарського

Артем Шевченко запевнив, нібито обшуки не означають, що особу, в якої вони проводилися, в чомусь звинувачують.

Артем Шевченко. Фото: ВВС.

У Міністерстві внутрішніх справ України не підтвердили та не спростували обшуки у шоумена Антіна Мухарського. Про це заявив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, передають Патріоти України.

Чи пов’язані зі справою Шеремета сьогоднішні обшуки в Антіна Мухарського? Чи можете ви це підтвердити чи спростувати?

- Я не можу ані підтвердити, ані спростувати. Зокрема, тільки те можу сказати, що в цій справі і проходили, і проходить нині, і буде проходити в майбутньому велика кількість слідчих дій, зокрема і обшуків. У нас тільки допитаних 3700 осіб, а може бути ще більше. Тому я би просив не сприймати будь-яку слідчу дію як якийсь вирок.

Слідство має законне право, якщо на це є ухвала суду, проводити слідчі дії там, де санкціонував суд. І це не значить, що якщо поліція проводить обшук на тому адресі чи іншому, що ніби як виноситься вирок чи домовласнику цьому, чи особі, яка там перебуває. Це свідчить тільки про те, що слідство хоче в цьому місці знайти певні відомості, які, на думку слідства, мають істотне для нього значення. Це звичайні слідчі дії. Таких обшуків дуже багато.

Джерело: Прямий

"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...