Хіти тижня. Вчені приготували для людства ще одну сенсацію: Скільки людина повинна спати в залежності від віку

Думали, молодий організм може не спати хоч кілька днів поспіль, а старший вимагає міцного занурення в сон? Нічого подібного!

Вчені приготували для людства ще одну сенсацію. Вони з'ясували, що для кожного віку властива особлива кількість годин, за яку організм повністю відпочиває, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Їх висновок такий: новонароджені діти повинні спати близько 15 годин кожен день - так вони добре розвиваються і ростуть. Якщо ж відпочинку буде мало, може з'явитися синдром порушення активності і уваги.
Люди у віці від 26 до 64 повинні спати 7-9 годин на день. Менше - погано. Нестача сну може призвести до хвороб серця, підвищення артеріального тиску. До слова, зловживати сном експерти також не радять - всього повинно бути в міру.
Найбільше дивує висновок щодо людей, яким за 65. Здавалося, їм як нікому потрібно берегти себе і розслаблятися. Втім, вчені заявили - не більше 8 годин. Якщо більше, є ризик розвитку діабету або деменції.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...