Хіти тижня. Вчинили звірячу розправу: Під Києвом у лісі знайшли тіла зниклих безвісти чоловіка та жінки (фото)

У Київській області в лісі знайшли закопаними тіла чоловіка та жінки, які раніше вважалися безвісти зниклими. Як повідомляє прес-служба поліції області, обидва загиблі проживали в місті Славутич, передають Патріоти України.

"Днями в поліцію надійшло повідомлення про зникнення чоловіка і жінки, жителів Славутича, які довгий час не виходили на зв'язок. За місцем проживання зниклої громадянки правоохоронці виявили сліди бурого кольору, схожі на кров і безлад", – відмічено в повідомленні.

Глава поліції Київщини Андрій Небитов розповів, що вже встановлено особу, яка підозрюється в подвійному вбивстві. Тіла загиблих направлені на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК. Санкція статті передбачає до довічного позбавлення волі.

Квратира загиблої

Зараз ведуться оперативно-розшукові заходи щодо затримання чоловіка, причетного до подвійного вбивства. За інформацією джерел, поліцейські та військовослужбовці Нацгвардії прочісують територію.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...