Хіти тижня. Вчителька черкаської гімназії, яка ставила дітям на уроці радянські пісні й показувала російську пропаганду, звільнилася (відео)

Педагог пояснила цей інцидент прикрою випадковістю...

Депаратмент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради відреагував на інцидент, що стався в 1-ій міській гімназії Черкас, пов’язаний із тим, що в 4-му класі на уроці музики діти співали «Катюшу», «Сінєнькій платочєк» і «Вставай страна огромная», а також було показане відео з російським президентом Володимиром Путіним, який веде війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Вичерпно.

Після розповсюдження інформації в соцмережі, департамент освіти перевірив вказані факти, в школі була створена спеціальна комісія, опитані свідки й переглянуті відеодокази з камер спостереження.

"Певні факти дійсно були підтверджені, — у коментарі виданню «Вичерпно» повідомив директор департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Сергій Воронов. — На уроках звучали радянські пісні, присвячені перемозі над гітлерівською Німеччиною і були показані відеофайли із Володимиром Путіним."

Вчителька пояснила цей інцидент прикрою випадковістю, відзначила, що ніякої антиукраїнської пропаганди не було, а Ютюб технічно підвантажив відео з Путіним.

"Проте вчителька визнала свою помилку і щоб не підставляти директора в такій резонансній справі, написала заяву на звільнення", — розповів Сергій Воронов.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...