Хіти тижня. Вдарив її по голові із переляку: Житель Полтавщини показав вбиту "чупакабру" (відео)

3 липня житель села Іванівка виявив поряд із приватним домогосподарством дивне створіння.

Невідому тварину вбили на Полтавщині. Фото: скріншот з відео.

Житель села Іванівка Полтавської області 3 липня побачив біля приватного домогосподарства незвичайного звіра і вбив його. За словами чоловіка, це нібито, знаменита чупакабра. Про це повідомляє місцеве видання «Ехо», передають Патріоти України.

Чоловік розповів, що працював біля будинку, коли почув гавкіт собак, які бігали навколо купи дров. Підійшовши ближче він побачив незрозумілу тварину:

«Спочатку я подумав, що це лисиця. Почав виганяти її зі схованки, раптом вискочила незрозуміла істота. З переляку я схопив палицю і вдарив тварину по голові». За словами чоловіка, від удару тварина померла на місці.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...