Хіти тижня. Ведуча на "1+1" Наталя Мосейчук показала фото своїх синів і розповіла, чим вони займаються

Наталія Мосейчук, хоча персона і публічна, та своє приватне життя не любить виставляти на загальний огляд. Однак Каті Осадчій вдалося викликати її на відвертість про дітей.

47-річна Наталія Мосейчук вже 12 років щаслива в шлюбі з другим чоловіком Іллею. Вони виховують двох синів – старшого 21-річного Антона від першого шлюбу Наталії (батька вона не хоче називати) і 8-річного Матвія, інформують Патріоти України.

Як мама вона дуже пишається своїми хлопчиками. Антон навчався у Відні, а в минулому році виграв грант на навчання в Університеті Кельна (Німеччина).

Коли на початку цього року хлопець приїхав додому провідати батьків, грянув карантин і йому довелося залишитися вдома.

Зараз Богдан навчається в КНЕУ, дистанційно в Кельнському університеті, а ще знайшов собі роботу економістом-аудитором.

Молодший Матвій вчиться в третьому класі і, за словами мами, розповідає їй тільки про хороші оцінки. Але Наталя підозрює, що вони бувають різні і тому вже передчуває, що їй скаже вчителька.

А ось повне відео інтерв’ю для Каті Осадчої:

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...