Хіти тижня. Ведучою "Євробачення-2020" стане блогерка-трансгендер: Пікантні фото

Однією з ведучих конкурсу "Євробачення-2020" стане відома б'юті-блогерша Ніккі де Ягер, яка нещодавно зізналася, що народилася хлопцем. Про це повідомляється на офіційному сайті музичного конкурсу, передають Патріоти України.

За словами самої Ніккі, вона давно мріяла взяти участь у "Євробаченні". Тому, коли в кінці минуло року організатори запропонували їй коментувати онлайн-трансляцію, вона була дуже рада.

Примітно, що на своїй сторінці в Instagram блогерша також опублікувала відео, в якому поділилася радісною новиною: "Привітайтеся зі своєю ведучою музичного конкурсу "Євробачення-2020"! Європа, побачимося в травні".

Відзначимо, що в січні цього року Ніккі шокувала заявою про те, що насправді вона народилася хлопчиком. Тоді мільйони шанувальників, які протягом довгого часу стежили за дівчиною в Instagram, зізнавалися, що були ошелешені зізнанням Ніккі.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...